Eenmaal u uw website heeft, moet u gaan nadenken over hoe u deze tool het beste gaat gebruiken. Uw website is in de eerste plaats een tool om uw verkoop te stimuleren en niet gericht op uzelf, maar op uw klanten en het aantrekken van nieuwe klanten. Hoe moeten potentiële klanten uw website vinden? Hoe gaat u via de website de interactie aan met uw klanten?

DragolinDesign heeft een ruime online ervaring inzake zoekmachine optimalisatie (SEO), inzake e-marketing en online adverteren (Adsense). Het selecteren van de juiste marketing campagne voor uw nieuwe website is voor DragolinDesign van cruciaal belang. Uw website moet terug gevonden worden op de juiste trefwoorden (keywords) in de zoekmachines (zoals Google, Yahoo en Bing) en zelfs op Google maps!

Onsite SEO

Bovendien kijkt DragolinDesign samen met u dat de juiste inhoud geselecteerd wordt voor uw pagina's zodat ze aantrekkelijker worden voor uw klanten en hun ranking bij de zoekmachines verbeterd wordt. Ook krijgt u statistieken over de bezoeken en het gebruik van uw website, zodat u blijvend uw website kan optimaliseren.

Er zal samen moeten nagedacht worden over het targetten van klanten, zowel op regio-niveau als op taal-niveau. Dit om uw rank en click-through-rate te verbeteren.

Resulaat?

U zal finaal ook kunnen nagaan hoeveel bezoekers (potentiële klanten) geconverteerd zijn in klanten die contact opnemen of producten aankopen.

Interesse? Meer weten?

Lees ook mijn blog-artikel over kwalitatieve SEO-linken