Met meer dan 65 miljoen professionele gebruikers in hun netwerk krijgt LinkedIn toch niet zo veel aandacht als andere social netwerk sites zoals Twitter en Facebook. Vanaf nu hebben ze een nieuwe tool geïntegreerd die het gemakkelijker moet maken om bedrijven te volgen

Een beetje gelijkaardig aan de Facebook Fan Pagina waar je bedrijven kan leuk vinden om zo hun updates te ontvangen, voegt LinkedIn een 'Follow Company' link toe die je toelaat de status updates zoals recente aanwervingen of promoties, nieuwe job aanbiedingen en profiel updates van het bedrijf op jouw homepagina te ontvangen. Voorlopig zijn de interactie mogelijkheden eerder beperkt, maar als de tool zich verder zal ontwikkelen, zullen hier ongetwijfeld leuke mogelijkheden bijkomen om de communicatie tussen bedrijf en volgelingen te verbeteren.

Het is heel eenvoudig om bedrijven te volgen.  Zo kan je DragolinDesign nu ook op LinkedIn volgen om de nieuwste updates te ontvangen door naar ons LinkedIn profiel te surfen en te klikken op de 'Follow Company' link in de rechterbovenhoek van de profiel pagina.

LinkedIn